1/ Who Am I

Ik ben altijd bezig geweest met beleving. Als 4 jarige kreeg ik mijn eerste Philips draaitafeltje en later werd mijn hobby, mijn passie, mijn beroep. Het verzorgen van sfeer en beleving.  Oa voor de VRT met de radio Donna’s Dansfolies (10 jaar), the voice of Sony Playstation Benelux (10 jaar), juni 2008 – oktober 2009: de “We Believe”voetbalcampagne voor de KBVB Koninklijke Belgische VoetbalBond, sinds mei 2008 CXC(Chief Xperience Conducting) bij volleybalclub Noliko Maaseik, december 1995 – januari 2008 in het Philips Stadion als Xperience Director/Advisor voor PSV Eindhoven,  december 2004-december 2010 voorzitter van de Belgian Business Club bij PSV Eindhoven. September 2005 het binnenhalen van de Uefa Cup Finale 2006 in Eindhoven en  in april 2010 de organisatie van de Europese CEV Final 4 Volleybalfinales in de Lotto Dôme te Maaseik.  September 2010 de lancering van ING als hoofdsponsor van het Belgisch voetbal met de campagne “ING vuurt de Duivels aan”, 11 sept 2010 de medeorganisatie & belevenisregisseur van het InternationaalKIWANIS congres in Maaseik, 17 sept 2010 belevenisregisseur bij de BelgischeVolleyLiganacht. In het volleybalseizoen 2010-2011 heeft Noliko Maaseik al zijn thuismatchen gewonnen. Geen enkele match verloren 100% winning games, zou de beleving in de Lotto Dôme daar een rol bij kunnen gespeeld hebben?  Wat denkt U?  6x landskampioen bij PSV Eindhoven op 12 jaar PSV en 3 x landskampioen in de 5 seizoenen dat we actief zijn bij Noliko Maaseik, leuk voor de statistieken 🙂  Dus als uw organisatie Kampioen wenst te spelen? Waar wacht u op? 🙂

Wij bouwen aan toegevoegde waarde én beleving voor “alle stakeholders” van een organisatie. Toegevoegde waarde door Retail (Increase the sales & margins) Community Building en Xperience of kortweg “ROX”

Onder mijn dj-naam Eric de Graaf ben ik op 16 jarige leeftijd begonnen bij het grote Radio Noordzee in de Twee Torenwijk van Hasselt. Een nickname was toen gebruikelijk omdat de wereld van vrije radio’s nog niet helemaal legaal was! Daar is mijn carriere als presentator/dj eigenlijk definitief begonnen.

Daarvoor was ik hou u vast aan de takken van de bomen; dj Bert Bibber bij Radio Albatros in Nieuwerkerken, never forget your roots:)  nespa.

Als dj heb ik mijn ervaring opgedaan onder leiding en bezieling van Tommy Davis en Jan Brouwer. Van deze twee collega’s heb ik het vak geleerd en heb ik mij verder kunnen ontwikkelen.  Als 16jarig  jochie stond ik als eerste dj in de Grenslandhallen, op de allereerste megaparty in Limburg,   5 jaar  Radio Noordzee!

Via dit event ben ik bij het immens populaire Dynamic  terecht gekomen. Samen met Philippe Bodson en Patrick Demoustier (huidig geluidsman van oa Simple Minds, Night of The Proms, …) hebben we met Dynamic  waanzinnige partyconcepten gedaan: de Dynamic Discoshow, de 5 scholenfuiven, newyearsparty in het Cultureel centrum van Hasselt en alle andere fuiven in het Cult, de Holiday Party’s, de Donna Dansfolies, de Marlboro Music Boxen, enz ..  Maar ook de chiquere feesten en gala’s: Hasaluth, kasteel St-Paul Lummen, de Barier Houthalen, enz …

Na deze party’s heb ik mij verder gespecialiseerd in muziek en sfeerbeleving in sportstadions. 

Met mijn activiteiten als dj Eric de Graaf, is een droom die ik had als 4 jarige ventje, uitgekomen. Later wil ik plaatjes draaien, zei ik toen al!

En tot op vandaag is dat mijn passie!

16 februari 1971

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s