Opgelet Barça-fans: wie zich in dit land met een shirt of sjaal van FC Barcelona vertoont, riskeert gevangenisstraf tot 15 jaar!

Barça fans opgelet! Eigenlijk ongelooflijk!!

 

 
barcelona

De Catalaanse grootmacht FC Barcelona heeft miljoenen fans over de hele wereld. Maar na een belangrijke politieke beslissing kan je voortaan niet overal meer met een Barça-shirt rondlopen.

Saoedi-Arabië en nog enkele andere landen in het Midden-Oosten besloten de banden met Qatar te verbreken. Die beslissing heeft niet alleen economische en politieke gevolgen, maar ook voor de gewone man in de straat.

Wie zich in Saoedi-Arabië nog met een shirt of sjaal van Barcelona vertoont, riskeert een monsterboete of zelfs voor jaren in de cel te vliegen, meldt de Daily Mail. Dat heeft te maken met het feit dat Qatar Airways de hoofd- en shirtsponsor is van de club uit La Liga.

135.000 euro

Het land voerde bijgevolg een verbod in op alles wat met Barcelona te maken heeft. Wie er zich toch aan waagt, riskeert voor vijftien jaar de cel in te vliegen of een boete van maximaal 135.000 euro te moeten betalen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s