Droom komt uit voor Afghaans jongetje: hij ontmoet Lionel Messi

De Afghaanse jongen die beroemd werd door zijn zelfgemaakt shirt van topvoetballer Lionel Messi heeft zijn grote idool ontmoet. De zesjarige Murtaza Ahmadi en de Argentijnse sterspeler zagen mekaar in Qatar, waar Barcelona een oefenwedstrijd speelde. Murtaza mocht mee het veld op.

Geknutseld shirt

Herinnert u zich de beelden nog van de jonge voetbalfan uit Afghanistan met een geknutseld shirt van Lionel Messi? De foto van de zesjarige Murtaza Ahmadi ging begin dit jaar de wereld rond. Messi liet hem een gesigneerd shirt bezorgen.

Messi in levenden lijve

Bijna een jaar later hebben de twee mekaar in het echt gezien. Het organisatiecomité van het WK in Qatar zette een ontmoeting op poten in Doha. “Ik ben zeer blij. Dit is een droom die werkelijkheid wordt”, sprak Murtaza.

Mee het veld op met Messi

Barcelona speelde vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Al Ahli. Als klap op de vuurpijl mocht de kleine Murtaza mee het veld op met Lionel Messi.

Het kon niet lang genoeg duren. Murtaza wou het terrein niet meteen verlaten. De scheidsrechter pakte hem op en bracht hem weer naar de tribunes. Barcelona won de wedstrijd met 5-3.

 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s