[beeldimpressie] Apple Store voortaan Apple

apple-store-brussel-pre-opening-16x9

De winkels van Apple worden meer dan een shop. Daarom heeft het merk ervoor gekozen om het begrip ‘Store’ voor die prestigieuze ruimtes af te schaffen. Apple wil meer nadruk leggen op de functie van community center. Te Londen in Regent Street krijg je een eerste indruk van de toekomst van de Apple (Stores). Bekijk hier het veranderende ‘point of sale’ als voorbode van Apples nieuwe marketingstrategie.

De ruimte van ruim duizend vierkante meter in Regent Street is bedacht en ontworpen door Apples retail manager Angela Ahrendts en chief design officer Jonathan Ive in samenwerking met Foster and Partners Architects. Het is de plek waar Apple in 2004 zijn eerste winkel in Europa opende, die toen inclusief de beroemde glazen trap nogal veel opzien baarde. Naar voorbeeld van Apple openden ook veel andere merken grote ‘flagshipstores’. Kijk en oordeel zelf over de nieuwe winkelkoers van Apple. (PvWK)


     (Artist impressions: Foster and Partners Architects en Apple)

Noot van de redactie: Het is donderdag weer tijd voor een speciale mondiale presentatie door Apple. Apple zou tijdens deze presentatie enkel nieuwe MacBooks tonen, andere nieuwe Macs volgen in 2017. Lees hier de voorspelling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s