Topregisseur kiest Scala boven originele Bowie voor trailer nieuwe film

Topregisseur kiest Scala boven originele Bowie voor trailer nieuwe film

Scala is het favoriete koor van Hollywood. Het meisjeskoor onder leiding van de broers Kolacny was al bij verschillende Hollywoodproducties – waarvan ‘The social network’ de bekendste is – betrokken en is nu te horen in de nieuwe trailer van ‘Billy Lynn’s Long Halftime Walk’, de nieuwe film van Oscarwinnend regisseur Ang Lee.

Scala heeft zich in de voorbije jaren, tot eigen verbazing, een grote reputatie bijeengezongen. Stukjes muziek werden gebruikt voor en in de serie Downton Abbey, de films Zero dark thirtyThe social network en tientallen andere producties.

Deze keer zingt het koor het bekende ‘Heroes’ van David Bowie in de trailer van ‘Billy Lynn’s Long Halftime walk’. De film wordt geregisseerd door Ang Lee, die voor ‘Brokeback Mountain’ en ‘Life of Pi’ een Oscar in de wacht sleepte.

“De keuze was tussen de originele track van Bowie .. Of ons”, reageert Steven Kolacny. “Ik durf het bijna niet typen.”

Flashbacks

De film vertelt het verhaal van een 19-jarige militair die thuiskomt van Irak. Via flashbacks wordt duidelijk wat er echt gebeurd is en hoe de oorlog contrasteert met de perceptie in Amerika. De hoofdrollen zijn voor Kristen Stewart, Vin Diesel, Garrett Hedlund en Steve Martin.

In februari heeft Scala een vijfjarige overeenkomst afgesloten met Warner USA voor de wereldwijde distributie van zijn muziek.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s