Nieuwste Parrot Drone doet je mond openvallen van verbazing:

nieuwste-parrot-drone-doet-je-mond-openvallen-van-verbazing

Parrot, het Franse bedrijf dat zich inmiddels ontpopte tot dé drone-fabrikant bij uitstek, heeft haar nieuwe drone ‘Disco’ voorgesteld op de Consumer Electronic Show in Las Vegas. Voor de liefhebbers: het is er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Kijk maar eens naar de mogelijkheden:

Automatische Take-off

Drones zagen er de laatste jaren vaak hetzelfde uit. Tot op vandaag. De Parrot Disco is een drone die qua vorm erg lijkt op een miniatuur stealth-bommenwerper. Om hem te lanceren, hoef je de drone gewoonweg in de lucht te gooien. De autopilot functie doet de rest.

45 minuten non-stop vliegen

De Parrot Disco beschikt over een autopilotfunctie met verschillende sensoren (accelerometer, gyroscoop, magnetometer, barometer & GPS). Het toestel weegt amper 700 gram en kan een topsnelheid bereiken van 80 kilometer per uur. De batterijduur is ook een meevaller, zo kan de drone 45 minuten non-stop vliegen.

De prijs van het toestel wordt later in 2016 bekend gemaakt. Zou jij er eentje willen? Hieronder kan je een prototype van het toestel aan het werk zien:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s