Laat uw Facebook- en Instagram-berichten per post bezorgen in de vorm van een krant

Bron: DataNews

Vanaf 12 december kan je van jouw Facebookberichten en Instagramfoto’s een papieren krant laten maken die wekelijks thuis bezorgd wordt bij familieleden die niet op Facebook zitten.

Dit is leuk. Social Media om te communiceren! Digital guys let op! Hier gaat het om!!! Jawel sommigen hebben nog graag iets in hun handen. Dit is een leuke combinatie!

Laat uw Facebook- en Instagram-berichten per post bezorgen in de vorm van een krant

Voor wie zijn Facebook- en Instagram-momenten ook wil delen met grootouders of andere familieleden die niet op de sociale netwerksites zitten, is er vanaf 12 december Familienieuws. Dit platform maakt van jouw sociale mediaberichten een papieren krant, en levert deze iedere week aan huis.

Een computerprogramma maakt een selectie van jouw foto’s en berichten op Facebook en Instagram, zo staat te lezen op de website van Familienieuws. Content die geliket werd door broers, zussen, neven of nichten krijgen prioriteit. Berichten of foto’s die je liever niet afgedrukt ziet, kan je verbergen door er de hashtag #notforgranny aan toe te voegen.

De selectie wordt uiteindelijk afgedrukt op een krant in A4-formaat, en per post verstuurd naar een of meer familieleden naar keuze.

Het goedkoopste abonnement kost 35 euro, en levert de familiekrant wekelijks per e-mail gedurende zes maanden. Om de krant zes maanden lang ook wekelijks per post te laten leveren, betaal je 55 euro. Voor 12 maanden per e-mail moet je 65 euro neertellen, voor 12 maanden per post en per e-mail 105 euro.

Laat uw Facebook- en Instagram-berichten per post bezorgen in de vorm van een krant

© Familienieuws

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: