Toots Thielemans zegt muziekwereld vaarwel! THX Toots, geniet ervan!

Jazzlegende Toots Thielemans beëindigt zijn muzikale carrière en annuleert alle geplande concerten. Dat laat hij weten aan Belga. ‘Hij wenst te genieten van de rust die hij heeft verdiend’, klinkt het.

Ik had het geluk te mogen samenwerken met Toots Thielemans toen ik de  “We Believe” campagne lanceerde voor onze Rode Duivels een paar jaar geleden!

Dia15
Unknown Unknown-1

Toots Thielemans © Image Globe

De 91-jarige jazzmuzikant Toots Thielemans (geboren op 29 april 1922) heeft besloten zijn muzikale carrière te beëindigen, aangezien hij zich niet sterk genoeg meer voelt om een Volledig concert te spelen. Hij wil zijn publiek niet teleurstellen, waardoor alle geplande concerten worden geannuleerd, zo laat zijn manager Veerle Van de Poel weten aan Belga.
“De heer Thielemans wenst nu te genieten van de rust die hij heeft verdiend”, klinkt het. “Hij kan terugkijken op een prachtige internationale en succesvolle carrière waarin hij vele uitdagingen is aangegaan en waarbij hij steeds uitblonk door zijn muzikaliteit.” “Hij wenst dan ook alle mensen – het publiek, de fans, de organisatoren en zijn medemuzikanten in binnen- en buitenland – te bedanken voor alles wat ze hem gegeven hebben en hij hoopt dat iedereen hem zal blijven herinneren als het ketje uit Brussel dat uitgroeide tot een wereldburger.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s