14-jarig engelenstemmetje bezingt haar overleden papa in stijl (video)

Slechts 14 lentes jong is ze, maar Skilyr Hicks zingt alles en iedereen eraf. Amerika heeft muziektalent en bewijst dat met dit engelenstemmetje nog maar eens. Met een eigen nummer geïnspireerd door haar vader die niet meer is, bracht ze de ganse zaal in vervoering.

Een tijdje geleden deed ene Maaike Ouboter gans Nederland grijpen naar het dichtstbijzijnde Kleenexje. Verhaal achter haar liedje was pakkend genoeg: beide ouders waren helaas veel te vroeg gegaan en het gemis is genadeloos groot. Gelijkaardig verhaal bij de 14-jarige Skilyr Hicks, die haar papa een jaar geleden voor eeuwig vaarwel moest zeggen. Laatste keer toen ze hem zag, keek hij haar achterna met tranen in de ogen.

Met dezelfde vochtige ogen deed ze haar verhaal voor de jury van America’s Got Talent. We weten het, zulke televisie speelt nu eenmaal graag met de emoties van de zetelhangende kijker, maar eerlijk waar: haar stem komt recht uit de engelenhemel. Zacht, zuiver en lieflijk, maar tegelijkertijd zo krachtig als weten-we-veel. Liedje noemt ‘Brand New Day’ en bezorgt haar gelijk een muzikaal reisje naar Las Vegas. Top-per-tje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s