BREAKING – Laatste uren Duchâtelet in Luik lijken geteld

BREAKING - Laatste uren Duchâtelet in Luik lijken geteld

De Standard-fans lijken de oorlog tegen hun voorzitter gewonnen te hebben

De supportersprotesten tegen voorzitter Roland Duchâtelet blijven aanhouden. In die mate zelfs, dat de Standard-voorzitter wellicht spoedig zijn biezen pakt.

La Dernière Heure houdt zelfs rekening met de mogelijkheid dat Duchâtelet vandaag nog aftreedt als voorzitter van de Rouches. Naar verluidt is hij zwaar onder de indruk van de supportersprotesten van de voorbije dagen. Op amper een goede drie weken voor de competitiestart, heeft de oorlog tussen supporters en bestuur een triest dieptepunt bereikt. Gisteren werd nog de jaarlijkse fandag afgelast, uit vrees voor verdere protesten. Duchâtelet zelf zou ook ingezien hebben dat op deze manier een verdere samenwerking onmogelijk is.

Rest dan nog de vraag welke implicaties een eventueel vertrek van de voorzitter op Standard kan hebben. Zet Duchâtelet gewoon een symbolische stap opzij, om achter de schermen de touwtjes in handen te blijven houden. Of stelt hij de volledige club te koop? Naar verluidt zou er een alvast een investeringsgroep, mogelijk rond de vorige eigenaar Lucien D’Onofrio, klaar staan aan de poorten van Sclessin. Het zijn woelige tijden aan de oevers van de Maas…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s