Waanzinnig Weekend Herfelingen zoekt burgemeester

Super initiatief! Kids Xperience bij mij om de hoek!

 

 

HERFELINGEN – Laten we maar meteen duidelijk zijn: het is niet de bedoeling van het organisatiecomité achter Waanzinnig Weekend om op zoek te gaan naar een vervanger voor Kris Poelaert. Nee, ze willen een kinderburgemeester voor hun Kinderdorp. En daarvoor organiseren ze op zaterdag 15 juni een verkiezing. Kris Poelaert zal zijn pocketcollega zelfs eigenhandig de sjerp komen omgorden.

 Waanzinnig Weekend Herfelingen blaast in het weekend van 19 tot 21 juli vijftien kaarsjes uit. En bij een verjaardag horen natuurlijk een aantal nieuwigheden. Een ervan is de oprichting van een Kinderdorp. Op 21 juli worden de jonste bezoekers extra in de watten gelegd door de organisatie met kindershows, springkastelen en kindergrime.

Daarvoor wordt zelfs een stukje feestweide afgeschermd van de andere activiteiten. Op die manier kunnen de ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten om ondertussen in de feesttent zelf te gaan genieten van de optredens en activiteiten.

Maar een dorp zonder burgemeester, dat is natuurlijk geen dorp. Daarom organiseert de organisatie van Waanzinnig Weekend een verkiezing. Al wie jonger is dan twaalf wordt uitgenodigd op zaterdag 15 juni in het Bavo-centrum voor de Grote Verkiezingsshow. De toegang is gratis voor zowel kinderen als ouders. Het wordt een interactieve spel-, zang- en dansnamiddag onder leiding van Meneer Priet Praat en zijn Katoentje.

Op het eind van de namiddag moet de eerste burgemeester van het Waanzinnig Weekend Kinderdorp bekend zijn. De echte burgemeester van Herne, Kris Poelaert, overhandigt zijn Herfelingse kindercollega zelfs een heuse sjerp.

Wat? Verkiezing van de Kinderburgemeester

Waar? Bavocentrum

Wanneer? Zaterdag 15 juni van 14 tot 17 uur

Info? Ward Nechelput op 0495/93.39.64

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s