Saoedische prins trakteert zichzelf op drie dagen Disneyland Parijs voor 15 miljoen euro

 
Archiefbeeld

 

Een Saoedische prins heeft eind mei 15 miljoen euro in het pretpark Disneyland Parijs uitgegeven tijdens een verblijf van drie dagen. Hij reserveerde er attracties en spektakels voor hem en een zestigtal genodigden.

Prins Fahd al-Saoed verbleef in het park van 22 tot 24 mei. ‘Het evenement werd privaat georganiseerd’ door een dienst van Euro Disney, die speciale reservaties van bedrijven, bedrijfsraden of particulieren verwerkt. Tijdens zijn verblijf privatiseerde de prins, die het behalen van zijn diploma vierde, bepaalde delen van het park. Ze waren voor hem gereserveerd tijdens de dag, in de ochtend voor de opening en ‘s avonds.

In totaal nodigde de prins ‘een zestigtal’ mensen uit, vrienden en ook fans van het park. Spektakels op maat met ‘zeldzame personages’ van Disney werden voor hen georganiseerd. Volgens een bron ‘was een speciale veiligheidsdienst aanwezig’ voor de bezoeker, een van de beste klanten van de Disney-parken.

Het park dat 16 miljoen bezoekers over de vloer kreeg in 2012, realiseert een deel van haar omzet met dit soort privébezoeken.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s