BX Brussels: “Anderlecht naar de kroon steken”

Jesse De Preter werd aangesteld als CEO van vierdeklasser BX Brussels, de club van Vincent Kompany. De Preter was in het verleden aan de slag bij Lierse en heeft zeer veel ambitie.

“We willen een belangrijke plek innemen in Brussel en dan zijn er toch problemen die je moet oplossen, zoals de infrastructuur”, zegt De Preter in Het Laatste Nieuws. “We zijn een vierdeklasser: daar moet ik ook geen tekening bij maken, zeker? We willen boekhoudkundig transparant zijn – binnenkort maken we het budget bekend – en ook het commerciële beleid moet in orde zijn. Als je een professionele structuur op poten wil zetten en je wil zelfbedruipend zijn, dan heb je sponsors nodig.”

“Ik wil zo snel mogelijk zo hoog mogelijk raken, zonder zot te doen. We gaan ons aan het budget houden. Ik weet wat ik op welke termijn wil bereiken, maar ik ga die ambitie niet uitspreken zolang ik niet weet over welke wapens we precies beschikken. Nu klinkt het belachelijk, maar op lange termijn willen we Anderlecht naar de kroon steken. Mijn visie is alles wat je doet, doe je om de allerbeste te zijn. Anders begin je er niet aan.”

Meer: http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2013-05-31/bx-brussels-anderlecht-naar-de-kroon-steken#ixzz2UrCQNSgg

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s