Supporters Zulte Waregem willen tegen eind dit jaar 20 procent clubaandelen in handen krijgen

 Dat werd gisteren duidelijk gemaakt door supportersverantwoordelijke Geert Titeca tijdens een meeting met fans en pers in het Regenboogstadion.

Geert Titeca (foto) heeft de voorbije dagen meermaals contact gehad met ceo Patrick Decuyper als gevolg van diens demarche om het stamnummer van SV Zulte Waregem te verkopen. Om dergelijke eenzijdige beslissingen in de toekomst te vermijden wil de supportersraad binnen de 6 maanden 20 procent van de aandelen van Essevee in handen krijgen. Op die manier mag ook een vertegenwoordiger naar de raad van bestuur worden gestuurd.

1 miljoen euro verzamelen

De supporters moeten nu 1 miljoen euro zien samen te krijgen, want dat is de waarde van het aandelenpakket. “Enkele sponsors en trouwe partners zullen het geld voorschieten. Mark Uytterhoeven, die ervaring heeft met een dergelijk project bij KV Mechelen, zal ons de komende maanden helpen om een sluitende constructie op poten te zetten. Van één ding mag elke supporter zeker zijn: als we er niet in slagen om het bedrag te verzamelen, krijgt iedereen gegarandeerd zijn geld terug”, aldus Geert Titeca.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s