Will Smith is nog één keer ‘The Fresh Prince’

Video

Acteur en zanger Will Smith zorgde vrijdagavond voor een verrassing van formaat tijdens zijn passage in de The Graham Norton show op de Britse televisiezender BBC One.

Will Smith was samen met zijn rappende zoontje Jaden te gast in de populaire talkshow. Presentator Norton had ‘toevallig’ twee micro’s liggen en vroeg of de twee een nummer wilden opvoeren. Het duo stemde in en improviseerde erop los. Daarna zei papa Smith, die enkele maanden geleden in dezelfde show bewees dat hij nog perfect het themalied van ‘The Fresh Prince’ kan zingen, dat hij een grote verrassing had.

De ster had immers zijn goede vriend dj Jazzy Jeff meegebracht. Hij liet ‘Switch’, een hit van Will Smith, door de boxen schallen. Dat nummer ging naadloos over in een moderne versie van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. Het publiek en de andere gasten waaronder Heather Graham en Bradley Cooper gingen helemaal uit hun dak.

En alsof dat nog niet genoeg was, had Smith nog een specialleke voorzien. Niemand minder dan Alfonso Ribeiro, beter bekend als Carlton Banks uit de nineties serie, verscheen op het podium tijdens de tonen van ‘It’s not unusual’ van Tom Jones. Hij deed nog één keer zijn befaamde discodansje tot groot jolijt van alle aanwezigen.

Bekijk het bewuste fragment vanaf 2:27.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s