Moslim Ribéry razend op ploegmaats voor bierdouche

Wat een gelovige lijden kan! Het leven is een strijd! Arme Ribéry zo nog moeten lopen ‘na’ de match!

Verdediger Jerome Boateng (r) giet een grote pint bier uit over het hoofd van Franck Ribéry.
De Franse Bayern München-speler Franck Ribéry heeft woest gereageerd op de bierdouche die hij zaterdag kreeg na de wedstrijd om het kampioenschap in de Bundesliga te vieren. Hoewel hij zijn ploegmaats had gewaarschuwd dat contact met alcoholische dranken indruist tegen zijn islamitische geloofsovertuiging, goten ze grote pinten bier over zijn hoofd en lichaam.

Op de beelden zien we hoe Ribéry wordt achternagezeten door zijn ploegmaats met de Duits-Ghanese verdediger Jérôme Boateng als grote aansteker. Hoewel Ribéry een uiterst snelle spurt inzet, wordt hij uiteindelijk toch ingehaald, met als gevolg dat er enkele liters bier over zijn hoofd en lijf vloeien. Als moslim is alcohol natuurlijk verboden en daarvoor had hij zijn ploegmakkers op voorhand ook gewaarschuwd.Na de feestelijkheden zou Ribéry razend gereageerd hebben op de respectloze daad van zijn Bayern-collega’s met in het bijzonder op Boateng: “Ik ga nooit meer spreken met Boateng, hij weet dat ik een moslim ben. Ik ben echt pissed.”

Affaire
Ribéry bekeerde zich tot de islam om te kunnen huwen met zijn jeugdliefde Whiba. Het koppel heeft twee dochters samen. Enkele jaren geleden moest hij wel toegeven dat hij zijn vrouw had bedrogen met de jonge Zahia Dehar die toen pas 17 jaar oud zou zijn geweest, wat Ribéry zelf ontkende.

Finale
Het seizoen voor de Duitse kampioen is nog allesbehalve voorbij. Bayern München speelt op 25 mei in het Londense Wembley-stadion de finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s