Pep Guardiola: ‘Barça is een afgesloten hoofdstuk’

Succes Pep met je nieuwe uitdaging en wat voor 1: mogelijk wint Bayern de Champions League finale, is landskampioen en mogelijke bekerwinnaar. Wat hij in zijn eerste jaar als coach deed bij Barça mag hij nu verder zetten bij Bayern. Van uitdaging gesproken!

Pep Guardiola heeft geen heimwee naar zijn baan als hoofdcoach bij FC Barcelona. Integendeel, de Spanjaard leeft naar eigen zeggen erg ontspannen toe naar zijn toekomstige job bij Bayern München.

Pep Guardiola © Reuters

“Voor mij is Barça een afgesloten hoofdstuk. Het was een geweldige periode in mijn leven, maar die is voorbij”. Guardiola liet die uitspraken donderdag optekenen in Buenos Aires, daar sprak hij 120 schoolkinderen toe.

‘Alles heeft een einde’

Commentaar over de huidige situaties bij zijn voormalige en toekomstige werkgevers Barcelona en Bayern München vermeed de 42-jarige trainer. Na een lange periode in Catalonië zal Pep Guardiola vanaf juli de Duitse kampioen leiden.

Hij zit daarmee in een bijzondere situatie, aangezien Bayern onlangs Barcelona met 4-0- en 3-0-uitslagen uit de Champions League kegelde.
“Ik voel me heel goed. Alles heeft een begin en een einde. Het einde is er wanneer je beseft dat het genoeg geweest is”, aldus Guardiola.

WK 2014: Spanje favoriet

Verder zei de Spanjaard ook nog dat hij zijn land als absolute topfavoriet ziet voor het WK 2014. Ook Argentinië, Duitsland en gastland Brazilië worden door Guardiola enige kans toegedicht.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s