Nederland: Frits Spits toch langer actief?

Naarmate de details over de volledige herschikking van Radio 1 uitlekken, nemen de geruchten over de komst van een icoon toe. Wie oordeelt dat het boegbeeld van de ‘Avondspits’ helemaal is uitgepraat, mag waarschijnlijk zijn mening herzien.

De hoofdlijnen van de nieuwe programmering van de nieuws- en sportzender zijn duidelijk. Ingekorte journaals en langere gezamenlijke programma’s van de drie fusieomroepen VARA/BNN, TROS/AVRO en KRO/NCRV bepalen het weekaanbod.

De avonden en de weekends zijn voor de VPRO, EO en MAX. De huidige presentatoren van ‘TROS-Kamerbreed’ Margriet Vroomans en Kees Boonman, die elke zaterdagmorgen om 11:00 uur te horen zijn, lieten in een tweet verstaan dat wellicht … Frits Spits (foto) in hun plaats zal komen.

Een officiële bevestiging kwam er (nog) niet maar dat men dergelijke informatie onthulde, benadrukt opnieuw de bijzondere waarde, die de voormalige dj van Radio 3 aan het medium gaf. Hoop dus voor de fans, die elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur, met uitzondering van vrijdag, tot einde december van dit jaar nog van de taalvirtuoos via ‘Tijd voor Twee’ op Radio 2 kunnen genieten.

* Radio 2 is in grote delen van Oost-en West-Vlaanderen via 97,8 FM te ontvangen. Abonnees van Telenet kunnen via de kabel luisteren. Mobistat en TV-Vlaanderen zorgen voor een helder satellietsignaal. Of luister HIER via webstream.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s