Hilarisch: Obama speelt Daniel-Day Lewis die Obama speelt (video)

Jaarlijks trekt het Witte Huis tijd uit om met de journalisten die er verslag over doen, een avond samen door te brengen. Traditioneel wordt de president er ludiek op de korrel genomen en dat was dit jaar niet anders.

Tijdens het ‘White House Correspondents’ Association dinner’ toonde het Witte Huis een filmpje waarin Steven Spielberg beweerde aan een film ‘Obama’ bezig te zijn. Alleen, het grote probleem: wie zou de rol van Obama op zich nemen? Hij dacht direct aan Daniel Day-Lewis, een acteur die er voor bekend staat om bijna letterlijk in de huid van zijn personage te kruipen. Vervolgens werd die laatste geïnterviewd en ‘hij zat nog in zijn karakter’ – lees: het ging over de echte Obama, die vlotjes over zijn grote oren spotte en zijn Ohio-accent.

Tijdens het diner maakte de huidige president nog enkele grappen over de mogelijkheden die zijn tweede termijn biedt om een heel radicale agenda te realiseren, terwijl hij tegelijkertijd een foto toonde waarop hij al golfend op de cover van een vrijetijdsmagazine stond. Behalve de ludieke kant maakte hij ook van de gelegenheid gebruik om iedereen die betrokken was bij de verslaggeving van de rampen in Massachusetts en Texas, te bedanken. (KA)

Bekijk hier het filmpje met Obama als Daniel Day-Lewis als Obama:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s