Eén en vtm werken samen aan programma

 

Eén en vtm, de twee grootste zenders van Vlaanderen, werken in het grootste geheim al maanden aan een unieke stunt. Voor het eerst in de geschiedenis van de Vlaamse televisie wordt in het voorjaar van 2014 een zenderoverschrijdend programma uitgezonden. De hoofdrollen worden ingenomen door Tom Waes en Koen Wauters en de uitzendingen zijn afwisselend op de twee zenders te zien, meldt Het Laatste Nieuws.

Het is een absolute primeur voor Vlaanderen. Net op het ogenblik dat VT4 verveld is tot Woestijnviszender VIER, slaan de twee grote zenders, Eén en vtm, de handen in elkaar voor een uniek project. Volgend voorjaar pakken ze uit met een zenderoverschrijdende show, die zowel op Eén als vtm wordt uitgezonden. Koen Wauters en Tom Waes zullen elkaar bestoken met opdrachten die ze tot een goed einde moeten brengen. De show wordt afwisselend op Eén en vtm uitgezonden. Hoe dat precies zal gebeuren, is nog niet helemaal beslist. De heruitzendingen zijn op beide zenders te zien.

Nooit eerder gingen Vlaamse zenders zo ver in een gezamenlijk programma, aldus Het Laatste Nieuws. Er is wel al het jaarlijkse Gala van de Vlaamse TV-Sterren, dat afwisselend op één van beide zenders wordt uitgezonden en er waren enkele grote goeddoelacties die op beide zenders te zien waren.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s