5 geheime talenten die je carrière een duw in de rug kunnen geven

Waar je ook voor solliciteert, je zal nooit de enige zijn die in aanmerking komt voor de job.

In dat geval zijn het je extra talenten die de doorslag geven.

Als je niet zeker bent wat jouw geheim talent net is, kijk dan of één van de profielen op deze lijst van Brittany Schlacter van Business Insider jou niet perfect beschrijft:

  1. De vlotte communicator. De vaardigheid om vlot te communiceren zal altijd in trek blijven bij werkgevers. Hoewel veel mensen hun communicatietalent vermelden op hun CV zijn er immers bitter weinig echte communicatiemeesters. Een vlotte communicator kan via elk medium en naar elke doelgroep toe communiceren en begrijpt het belang daarvan.

  2. De technologiegoeroe. Deze werknemer is altijd de eerste die hulp biedt wanneer er zich een IT-probleem voordoet op kantoor. Zelfs wanneer ze niet in een technologisch hoogstaande sector werken is dit talent van zeer hoge waarde in ons digitaal tijdperk.

  3. De grammaticazeloot. Iemand die de neiging heeft om elke grammaticale fout te corrigeren, heeft wellicht een speciaal talent voor het geschreven woord. Schrijftalent is uiterst nuttig op kantoor en levert sollicitanten de mooiste CV’s op.

  4. De innovator. Deze denkers en dromers creëren ideeën uit het niets. Problemen oplossen is hun passie. Veel innovators starten hun eigen ondernemingen, maar ze zijn ook zeer gegeerd bij werkgevers wanneer ze dit talent opmerken bij een sollicitant.

  5. De organisator. De organisator heeft een kraaknet bureau en kent de locatie van elk bestand op zijn harde schijf van buiten. In de bedrijfswereld is organisatie onmisbaar en individuen die er een aanleg voor hebben liggen dan ook altijd goed in de markt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s